GDPR

Vaša Privatnost
Kada posjetite web stranicu, može pohraniti ili dohvatiti informacije o vašem pregledniku, prvenstveno u obliku kolačića. Ove se informacije mogu odnositi na vas, vaše postavke ili uređaj, a prvenstveno se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kao što očekujete. Informacije obično ne izravno vas identificiraju, ali vam to može pružiti više osobnog web iskustva. Budući da poštujemo vašu privatnost, možete odabrati da ne dopustite određene vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste pročitali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, blokiranje određenih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo web mjesta i usluge koje možemo ponuditi.

Iskljucivo Neophodni Kolacici
Ovi kolacici su potrebni za web stranice da funkcionira i ne može se iskljuciti u našim sustavima. Oni su obicno samo postavljen kao odgovor na akcije od strane vas koji iznose zahtjev za usluge, kao što su postavljanje svoje postavke privatnosti, prijavite se ili popunjavanje obrazaca. Možete podesiti vaš preglednik blokirati ili vas upozoriti o tim kolacicima, ali neki dijelovi stranice ne onda raditi. Ovi kolacici ne pohranjuju nikakve osobne informacije.

Analiticki Kolacici
Ti kolacici omogucuju nam brojati posjete i izvore prometa tako da možemo mjeriti i poboljšati performanse našim stranicama. Pomažu nam da znamo koje stranice su najviše i najmanje popularan i vidjeti kako posjetitelji kretati mjestu. Sve informacije su ti kolacici prikupiti prikupljaju i zato anonimna. Ako ne dopustiti kolacice necemo znati kada ste posjetili našu stranicu, a nece biti u mogucnosti pratiti njegovu ucinkovitost.